Rectorul Bojincă, cursant la universitatea pe care o conduce

Moise Bojincă, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, este elev cu acte în regulă! Asta pentru că şeful unităţii de învăţământ superior participă la un curs, nu în calitate de profesor, ci de învăţăcel.

Titulatura de rector al Universităţii „Constantin Brâncuşi” nu este suficientă pentru Moise Bojincă. Acesta mai vrea să treacă o diplomă în CV-ul său, aceea de mediator. De la începutul lunii februarie, rectorul urmează un curs în acest sens şi nu lipseşte la nicio oră. Pentru participarea la acest curs, Bojincă a scos din buzunar circa 4.000 de lei.

Moise Bojincă spune că a urmat cursul de mediator pentru a fi la zi cu informaţiile din acest domeniu. „Nu susţin acest curs de mediator neapărat pentru a practica, ci ca să fiu la zi cu informaţia şi dintr-o altă meserie care intră pe piaţa românească şi care pentru noi are anumite elemente şi valenţe de noutate. Nu este primul curs pe care îl urmez. În decembrie am finalizat un curs pentru politică externă, securitate şi diplomaţie”, a precizat Moise Bojincă.

Cursurile sunt organizate de un centru de mediere din capitală şi se desfăşoară în cadrul universităţii, contra-cost. Rectorul Moise Bojincă intenţionează să păstreze cursul de mediator în cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. „În raport de prevederile legale vom realiza un parteneriat de formare continuă cu Centrul de excelenţă în domeniul medierii „Lumina” din Bucureşti pentru cursul de formare mediatori”, a mai spus Moise Bojincă.

 

 

 

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: