Reducere de un milion de dolari la masa caldă

Managerul Laurenţiu Ciurel a declarat, zilele trecute, în conferinţă de presă, că va face reduceri chiar din preţul mesei calde. Acesta a explicat faptul că un meniu servit la cantina unor unităţi din CE Oltenia costă unitatea 14,5 lei. Acesta a calculat că o reducere cu un leu ar duce la o economie de un milion de dolari! Dar, la acest moment, mulţi angajaţi au renunţat la masa caldă. Mănâncă la cantină angajaţii din zona Motru, Mehedinţi şi pentru câteva luni cei de la Roşia, care vor trece la tichete de masă, aşa cum au făcut ceilalţi.

Pe de altă parte, angajaţii care lucrează în condiţii deosebite de muncă, câteva mii, trebuie să primească, potrivit legii, alimentaţie de protecţie. Aceasta se referă la o raţie de produse lactate, de aproximativ 4 lei pe zi. Subiectul acordării acestei alimentaţii de protecţie va fi abordat în Comisia Paritară, formată din reprezentanţi ai sindicatelor şi administraţiei. (M.B.)

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: