Reghe vrea înapoi la Steaua cu doi jucători de la Pandurii

Laurenţiu Reghecampf este aproape de a semna cu Steaua, scrie presa centrală. Dar, acesta are câteva condiţii! Vrea să revină la Steaua cu doi jucători de la Pandurii.

Reghe a plecat acum aproape un an de la Steaua, dar dacă Gigi Becali îi acceptă condiţiile, acesta ar putea reveni în Ghencea. Reghe cere un salariu anual de 500.000 de euro si prime de câştigare a titlului, Cupei, Cupei Ligii şi calificarea în Champions League ce depăşesc 1.000.000 de euro.

Revenirea lui Reghe ar urma să aibă loc în vară, dacă Gâlcă reuşeşte să „supravieţuiască” pe banca tehnică până atunci, scrie sport.ro. Dar Reghecampf mai are două condiţii. El vrea să vină la Steaua cu doi jucători, ambii de la Pandurii. Mihai Roman va fi primul transfer făcut de Reghecampf în vară, vârful Pandurilor fiind sub contract cu Ana-Maria Prodan. Pe lângă acesta, Reghe îl va aduce la Steaua pe Mihai Pintilii, sub formă de împrumut. Pintilii este la Pandurii tot sub formă de împrumut, pentru trei luni. Steaua a mai vrut să-l transfere pe Mihai Roman, dar cluburile nu s-au înţeles.

Laurenţiu Reghecampf a fost antrenorul Stelei în ultimele 2 sezoane, câştigând 2 titluri de campion şi reuşind o calificare în grupele Champions League. Acesta a preferat în vară să plece la arabi pentru un salariu de 2 milioane de dolari.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: