Repararea conductei de apă, întârziată din cauza unei piese

Lucrările de remediere a avariei apărute la principala conductă de alimentare cu apă a cartierului Debarcader din Târgu Jiu au durat mai mult decât au preconizat reprezentanţii primăriei Târgu Jiu. Ieri după amiază încă se lucra de zor la repararea conductei. Cetăţenii au avut ieri apă la robinete însă presiunea a fost extreme de scăzută.

Angajaţii societăţii de distribuţie a apei în oraş, Sc Aparegio SA, sunt cei care se ocupă de refacerea conductei. Ion Popescu, directorul Aparegio, susţine că lipsa unei singure piese a întârziat lucrările. „Se lucrează în continuu pentru remedierea avariei, se aşteaptă piesa să iese din uzină de la Grimex. Se pregăteşte din nou groapa de poziţie ca să se facă montajul piesei respective. Sperăm ca în această noapte să definitivăm montajul piesei astfel încât în cursul dimineţii să repunem în funcţiune conducta, sigur nu la capacitate, trebuie repusă gradual lucru care va dura 12 ore şi sperăm într-o îmbunătăţire, o apropiere cu indicatorii normali de presiune“, a spus Popescu.

Conducta de apă s-a spart în urmă cu două zile. Au fost inundate atunci toate străzile din cartierul Debarcader din Târgu Jiu iar zeci de familii au rămas fără apă la robinete.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: