O echipă a Gorj TV, învingătoare la un festival de film

Filmul “Povestea dansatorului pe sârmă” realizat de Mihai Vulpe împreună cu echipa postului de televiziune Gorj TV a fost declarat câştigător în cadrul Festivalului de la Oţelul Roşu. Subiectul filmului a impresionat pe toată lumea. Acesta a fost difuzat şi pe Gorj TV, Mihai Vulpe, fiind realizatorul emisiunii „Viaţa aşa cum e“, de la acest post de televiziune.

Pelicula a primit trofeul festivalului AMA-FILM de la Oţelul Roşu şi a fost premiată cu locul doi la secţiunea mass-media. ”Povestea dansatorului pe sârmă” este regizată de Mihai Vulpe, montată de Marius Pană, filmată de Lucian Mihart şi Răzvan Văduva. „Ne bucurăm că echipa Gorj Tv a reuşit să obţină acest premiu, dovedind încă o dată că pasiunea şi o echipă unită duc la obţinerea rezultatului dorit.  În acest filmuleţ este inclusă şi o piesă creată de mine, intitulată „Aproape de stele” şi cred că ne-a purtat şi ea noroc”, a spus Mihai Vulpe.

Festivalul de la Oţelul Roşu a fost organizat de către cineastul Emil Mateiaş, cetăţean german de origine română, iar preşedintele juriului a fost cunoscutul regizor Geo Saizescu, care a realizat filme precum „Păcală” sau „Secretele lui Bachus”. În afară de invitaţii oficiali din România, a participat şi Georges Fondeur, preşedintele Uniunii Mondiale a Cineaştilor Amatori (UNICA).

 „Povestea dansatorului pe sârmă”  cu o durată de aproximativ 15 minute este, de fapt, o poveste reală, în care personajul principal vrea să îşi urmeze visul, acela de a aduce bucurie în rândul oamenilor prin acrobaţiile pe care acesta le efectuează. „Este vorba de o poveste adevărată despre vise neîmplinite, realitate şi fericire. Un tânăr sărac din Gorj care visează să ajungă dansator pe sârmă profesionist şi să facă spectacole pentru copii şi bătrâni”, a precizat Mihai Vulpe.

Filmul urmează să fie prezentat şi în cadrul Festivalului de film de la Voroneţ din luna septembrie a acestui an şi la cel din Malta, în luna noiembrie.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: