Restricții de circulație în Motru. Motivul!

Circulație blocată pe mai multe bulevarde și străzi din Motru. Restricțiile vor fi impuse la începutul lunii august. Căile de acces vor fi blocate pentru că, în centrul municipiului, se vor desfășura Zilele Minerului.

Manifestările se vor desfășura în perioada 1 – 5 august. „Uniți prin cântec – Zilele Minerului” este denumirea evenimentului ce va bloca toate căile de acces în zona Parcului Tineretului – Primăria Motru. Din 1 august, de la ora 17, potrivit unui anunț al municipalității, va fi închisă circulația pe mai multe segmente de pe Bulevardele Trandafirilor, Gării, Străzile Macului, Eroilor, Constructorului, Mărului.

Autoritățile au stabilit și rute ocolitoare pentru cei care vor să ajungă cu mașina cât mai aproape de zona restricționată. Pentru Zilele Minerului, autoritățile nu au cheltuit niciun leu. O asociație din Timișoara organizează evenimentul.

În cadrul Zilelor Minerului, vor fi organizate și mai multe spectacole de muzică populară și ușoară. Printre alții, vor urca pe scenă Olguța Berbec, Nicoleta Lătărețu, Claudia Torop, Daniela Gyorfi sau Ioan Doru Bănățean. Vasile Muraru și Valentina Fătu vor întreține atmosfera. (M.M.)

Vizualizări: 3,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: