Reţeaua de gaze din Turburea, extinsă cu 2 milioane lei

Autorităţile din Turburea extind reţeaua de gaze cu două milioane de lei, bani din bugetul local. Investiţia ar putea fi demarată în această toamnă. Reţeaua de gaze se va extinde pe o distanţă de 14 kilometri în două sate din comună.

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, a semnat deja contractul cu distribuitorul de gaze. Lucrările vor demara în trei luni. „O investiţie pentru extinderea unei reţele de gaze în Poiana şi Cocorova. Am semnat contractul pentru extinderea acestei reţele pe o distanţă de 14 kilometri cu cei la Distrigaz. 20 de miliarde de lei vechi este investiţia. Banii îi va da Primăria Turburea din fonduri proprii. Anul acesta încep proiectul”, a explicat edilul.

În acest an, primarul speră să ajungă cu gazele până la şcoala din satul Poiana. „Dacă ne lasă vremea, o ducem măcar cinci kilometri, până la şcoala din Poiana. La ora asta, nu am toţi banii necesari, dar fiecare primar, când îşi face o socoteală, la începutul anului, îşi prinde bani şi pentru investiţii”, a mai precizat Bîrcă. (M.M.)

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: