Retinut de politistii Biroului de Investigaţii Criminale

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, au identificat şi reţinut suspectul unei infracţiuni de furt din locuinţă.

 

Din probatoriul administrat de poliţişti a rezultat faptul că la data de 4 august a.c., suspectul, identificat în persoana lui P.R.A., de 23 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, prin folosirea de chei potrivite, a pătruns în locuinţa părţii vătămate P.E., de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, de unde a sustras mai multe componente I.T., respectiv un monitor LCD, o unitate centrală şi o imprimantă, bunuri evaluate la suma de 2.200 lei.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit faptul că suspectul a valorificat bunurile sustrase pe raza localităţilor Turburea şi Filiaşi.

Poliţiştii au recuperat toate aceste bunuri şi le-au restituit părţii vătămate.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore.

Astăzi, 9 august a.c., suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Poliţiştii continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: