Un tânăr din Turburea a agresat o femeie pe stradă

Un băiat de 19 ani, din comuna Turburea, a ajuns după gratii după ce a agresat o tânără pe stradă. El a oprit o femeie de 24 de ani căreia i-a propus să întrețină relații sexuale, după care a început să o atingă.

El a fost fost reținut de polițiștii din Craiova. „În seara zilei de 19 septembrie, la ora 19.00, polițiștii Secției nr.3 Poliție Craiova au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada George Fotino, din municipiul Craiova, un bărbat necunoscut i-ar fi propus să întrețină relații sexuale, atingând-o pe aceasta în zonele intime”, a anunțat IPJ Dolj.

Pentru că tânăra a ropostat, acesta a fugit.

În urmă cercetărilor, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Turburea, județul Gorj, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, în noaptea de 21 septembrie 2022, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Vizualizări: 1,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: