Reţinut după ce a luat la pumni un consătean

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pe numele unui tânăr de 30 de ani, suspectat că în timp ce se afla în apropierea unui magazin din comuna Bolboşi, a agresat fizic un localnic şi a tulburat ordinea şi liniştea publică, fapt ce a condus la indignarea cetăţenilor martori la eveniment.

În dimineaţa zilei de luni, 27.08.2012, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi direct de către un cetăţean din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că fratele său, F.F., de 57 ani, din aceeaşi localitate, a fost victimă a unei agresiuni fizice săvârşită de către C.G.A., de 30 ani, din comuna Bolboşi, în seara zilei de 26 august a.c., în apropierea unui bar din satul Ohaba-Jiu.

Pentru cercetarea aspectelor sesizate, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari. Poliţiştii au identificat mai multe persoane, martori la acest eveniment, care au fost audiate. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat că în seara zilei de 26 august a.c., în jurul orelor 20:00, pe fondul consumului de alcool, suspectul C.G.A. a lovit victima, în zona capului, cu pumnii şi picioarele.

Totodată, s-a constatat că prin faptele comise în faţa acelui bar, suspectul a tulburat ordinea şi liniştea publică, cetăţenii care au asistat la acest eveniment, declarându-se indignaţi de comportamentul lui C.G.A. . Iniţial, în dimineaţa zilei de 27.08.2012, victima a fost transportată, de fratele său, la Spitalul orăşenesc Turceni, iar, ulterior, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Tg.-Jiu.

Tot în cursul zilei de ieri, 27 august a.c., poliţiştii l-au depistat pe suspectul C.G.A. şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 28.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: