Reţinut pentru 29 de zile pentru furtul unei căruţe

Un bărbat de 34 ani a fost reţinut pentru 29 de zile, fiind suspectat că, împreună cu un minor, a sustras o căruţă din Ţicleni.

„În seara zilei de 27 decembrie a.c., ora 21:27, poliţiştii Poliţiei oraşului Ţicleni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către G.G., de, 32 ani, din comuna Crasna, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din apropierea Grupului Şcolar Industrial de Petrol Ţicleni, un atelaj cu tracţiune animală, respectiv căruţa şi calul“, se arată în comunicatul de presă al poliţiei.

Poliţiştii din Ţicleni au identificat cu operativitate suspecţii furtului, S.S.M., de 34 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj.

Atelajul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, suspecţii au relatat că au sustras atelajul cu intenţia de a-l folosi la transportul unor deşeuri metalice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare. (M.M.)

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: