Reţinut pentru că a furat o maşină

Un bărbat de 32 ani, din comuna Roşia de Amaradia a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a sustras un autoturism pe care l-a condus pe drum public fără a poseda permis de conducere şi pe care l-a abandonat după ce s-a răsturnat cu el în afara părţii carosabile.

În seara zilei de 23.02.2010, orele 20:08, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Roşia de Amaradia au fost sesizaţi de către O. Ion, de 50 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orelor 19:00, în timp ce se afla într-un bar din satul Seciurile, a observat că i-a fost sustras autoturismul pe care îl parcase în faţa localului.

Pe parcursul verificărilor, autoturismul a fost găsit abandonat pe raza localităţii Albeni, în afara D.J. 661, fiind avariat .

Continuând cercetările pentru identificarea suspectului şi a împrejurărilor în care a fost sustras autoturismul, poliţiştii au stabilit că Valeriu T., de 32 ani, din localitatea Roşia de Amaradia, profitând de neatenţia părţii vătămate, i-a sustras acesteia cheile autoturismului lăsate pe o masă.

Deşi nu poseda permis de conducere, suspectul a urcat la volanul autovehiculului şi l-a condus până în localitatea Albeni, unde, pierzând controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă. Suspectul a părăsit locul accidentului, însă ulterior a fost identificat şi reţinut de poliţişti.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drum public fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. De asemenea, poliţiştii l-au reţinut pe Valeriu T. urmând ca în cursul zilei de mâine, 25 februarie, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: