Reţinut pentru că a vânat o căprioară

În data de 20.01.2013, orele 13:10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Bengeşti-Ciocadia, în punctul numit Şes, judeţul Gorj, pe un pârâu, se află o căprioară decedată prinsă într-un laţ.

          La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Novaci şi postului de poliţie care a efectuat cercetarea locului faptei.

          Leşul căprioarei a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de vânătoare a speciilor de vânat strict protejate, fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor.

          În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei B.G., de 53 ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj.

          În baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, a fost efectuată percheziţie la domiciliul suspectului, ocazie cu care au fost identificate mai multe laţuri cât şi alte mijloace materiale de probă.

          Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: