Reţinut pentru furt din locuinţă

Un tânăr de 19 ani, suspectat de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza comunei Runcu, a fost reţinut în seara zilei de 26 ianuarie, de către poliţişti ai formaţiunii de poliţie rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu. Prejudiciul, evaluat la suma de 3.200 lei, a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 95 %.

        

În seara zilei de 26.01.2011, orele 18:45, poliţiştii Postului de Poliţie Runcu au fost sesizaţi de către o localnică, R.S., de 72 ani, despre faptul că în perioada decembrie 2010 – 26 ianuarie 2011, persoane necunoscute au pătruns prin acoperişul casei într-un imobil nelocuit, pe care îl deţine în satul Bota, iar din interior au sustras un compresor auto, o drujbă, aparatură electronică şi electrocasnică, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, prejudiciul fiind evaluat la suma de 3.200 lei.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului iar în urma investigaţiilor desfăşurate cu operativitate, au identificat suspectul furtului, I.Z., de 19 ani, din comuna Runcu, judeţul Gorj.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de 95 %.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând ca astăzi, 27 ianuarie 2011, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării integrale a prejudiciului.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: