Reţinut pentru mai multe furturi şi tâlhării

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Cărbuneşti au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, a unui bărbat de 40 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt, furt calificat şi violare de domiciliu. Părţile vătămate, 3 la număr, sunt persoane vârstnice, care locuiau singure.

În seara zilei de 15.11.2010, orele 23:15, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Scoarţa au fost sesizaţi  de către Tatiana P., de 77 ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns fără drept în locuinţa sa şi, prin violenţă, i-a sustras suma de 100 lei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Cărbuneşti.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea faptelor este Constantin P., de 49 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj.

Poliţiştii l-au identificat pe suspect şi condus la sediul poliţiei unde, pe parcursul cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că suspectul, în perioada august 2009-mai 2010, a pătruns fără drept, pe timpul nopţii, în locuinţele părţilor vătămate Tatiana P., Paraschiva N. şi Teodora P., persoane în vârstă, care locuiau singure pe raza comunei Scoarţa, iar în aceste împrejurări a sustras diverse sume de bani, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 210 lei.

Având în vedere activitatea infracţională documentată, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

Urmează ca astăzi, 16 noiembrie a.c., suspectul să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt, furt calificat şi violare de domiciliu, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: