Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinut pentru patru infracţiuni

Un tânăr de 23 de ani din Teleşti a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Ieri suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de 7 spre 8 septembrie, suspectul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a folosit chei potrivite şi a sustras autoturismul părţii vătămate. Ulterior, deşi nu posedă permis de conducere de nici o categorie de autovehicule, a condus acest autoturism pe raza comunei Dăneşti. La un moment dat, suspectul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit cu autoturismul condus în afara părţii carosabile, avariindu-l, după care a părăsit locul accidentului fără a avea încuviinţarea poliţiştilor. De asemenea, după ce a fost găsit de poliţişti, la aproximativ 30 de minute de la sesizarea făcută de un cetăţean care a văzut maşina avariată, a fost testat cu aparatul etilotest. Tânărul prezenta o concentraţie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: