Reţinut pentru un furt de 5000 de lei din locuinţă

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Bumbeşti-Jiu au identificat şi reţinut un tânăr de 19 ani, din Târgu-Jiu, suspectat că de comiterea infracţiunilor de furt din locuinţă.

 

În cursul lunii mai a.c., poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi de C.V., din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil aflat în construcţie, amplasat pe raza comunei Turcineşti.

Luni, 4 iunie a.c., în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este C.M.C., de 19 ani, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

Din probatoriului administrat până în prezent a rezultat faptul că, la data de 3 mai a.c., suspectul, împreună cu o altă persoană, care în prezent se sustrage cercetărilor, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în imobilul aflat în construcţie. De aici au sustras mai multe bunuri, respectiv: o betonieră, 8 anvelope, 4 jante auto, 27 ţevi metalice, o roabă, 4 scaune de plastic etc., valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma 5.000 lei.

Faţă de C.M.C., poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 05.06.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea şi celui de-al doilea suspect, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora, în cauză existând indicii că cei în cauză au mai comis şi alte infracţiuni de furt din locuinţe.

 

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: