Reţinut pentru viol

Poliţiştii din Turceni au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a unui bărbat de 36 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

În seara zilei de 27 martie a.c., ora 21:35, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe raza satului Strâmba Jiu, trecând prin dreptul unei locuinţe, a auzit o persoană care ţipa şi striga după ajutor.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii care, împreună cu apelantul, au intrat în imobilul aparţinând unei femei de 75 de ani.  În locuinţă a fost prins suspectul C.G., de 36 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj. Acesta imobilizase partea vătămată, fiind aplecat peste ea şi acoperindu-i gura cu mana pentru ca aceasta să nu mai poată striga după ajutor.

Poliţiştii l-au imobilizat pe suspect şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie.

Având în vedere că din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că suspectul a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate şi a încercat să întreţină cu aceasta, act sexual prin constrângere, poliţiştii l-au reţinut pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, poliţiştii îl vor prezenta pe suspectul C.G., Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi violare de domiciliu.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: