Reţinuţi pentru înşelăciune

 Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi suspecţi ai infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, continuând cercetările într-un dosar penal, s-a reţinut că în cursul lunii noiembrie 2011, B.C.F., de 29 ani, din Tg.Jiu, şi V.M.C., de 48 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj în calitate de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Tg.Jiu au achiziţionat de la o societate comercială pe acţiuni, marfă în valoare de peste 240.000 lei, emiţând file CEC care, fiind introduse la plată pentru decontare, au fost refuzate pe motiv lipsă disponibil în cont.

Urmare a probatoriului administrat, cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.La data de 25 aprilie a.c. suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: