Reţinuţi pentru spargerea a şapte societăţi comerciale

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, 3 persoane din municipiul Târgu-Jiu, suspecte de comiterea infracţiunii de furt calificat

       În data de 09.12.2010, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Târgu-Jiu, în urma cercetărilor efectuate, au identificat şi condus la sediul poliţiei pe Gabriel C.V., de 21 ani, Alexandru D.I., de 22 ani şi Silviu M., de 30 ani, toţi din municipiul Târgu-Jiu şi cu antecedente penale, suspecţi de comiterea mai multor furturi.

            În urma audierilor efectuate s-a stabilit că, aceştia sunt autorii a 7 spargeri din societăţi comerciale, comise pe raza municipiului Târgu-Jiu şi a comunei Runcu, judeţ Gorj, în perioada iunie-decembrie 2010, prejudiciul în valoare de peste 50.000 lei fiind  recuperat în proporţie de aproximativ 60%.

            Susnumiţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 10.12.2010 să fie prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: