Reunire fără surprize la Pandurii

Pandurii s-au reunit ieri după amiază sub comanda lui Petre Grigoraş. 22 de jucători au răspuns prezent apelului făcut de antrenor şi au demarat pregătirile pentru noul sezon. Singurele noutăţi au fost câţiva jucători din ligile inferioare în timp ce alţii au absentat motivat.

Rând pe rând cei 22 de jucători au sosit ieri la ora 17 la reunirea pandurilor  la Stadionul Municipal. S-au dezechipat însă la Sala Sporturilor deoarece vestiarele obişnuite sunt în renovare.

Puţine noutăţi

Singurele noutăţi au fost Vlad Alexandru de la Năvodari şi Olimpiu Bucur de la Zlatna plus revenirea lui Călin Cristea de la Alba Iulia. Grigoraş s-a bucurat că nu a avut absenţi nemotivaţi şi a comandat o serie de exerciţii şi alergări uşoare la primul antrenament după o pauză de 3 săptămâni. „Lipsesc câţiva jucători care sunt la lot, este vorba de portarul Popescu pe care l-aş fi luat de la juniori şi de Voinea care este jucătorul nostru şi este şi el convocat la lotul naţional. Brata este operat şi va lipsi o perioadă de la pregătire şi Viera este învoit pentru că întârzie dar va fi mâine (n.r. azi) la antrenament” spune Grigoraş la startul pregătirilor înaintea unui sezon în care pretenţiile sale sunt mult mai mari. „În primul rând nu mai vreau să aud de evitarea retrogradării! Dacă cei din conducere îşi vor ţine promisiunile atunci cu siguranţa putem termina în prima jumătate a clasamentului” spune antrenorul.

Problema Adi Rusu

La ieşirea de la vestiare Grigoraş a fost aşteptat de noul său elev Adrian Rusu. Situaţia jucătorului împrumutat la Braşov în sezonul trecut este însă una complicată. Rusu mai are contract cu „stegarii” până la 30 iunie şi aceştia nu vor să-i dea drumul. Rusu a privit de pe margine primul antrenament al noilor săi colegi. „Adi Rusu a venit dar are o problemă contractuală cu FC Braşov şi, din păcate, nu am găsit înţelegere să-l luăm de pe acum. Trebuie să-l respectăm pentru că e un băiat serios, se va antrena în primă fază cu ei şi va veni din cantonamentul al doilea în pregătire cu noi. Asta dacă nu cumva cele două echipe vor ajunge până la urmă la o înţelegere” a confirmat Grigoraş.

Îl aşteaptă şi pe Batin

Grigoraş îl mai aşteaptă în continuare şi pe atacantul celor de la CFR Cluj, Paul Batin. Pentru acesta negocierile sunt în continuare în toi între preşedintele pandurilor Eugen Pârvulescu care s-a deplasat la Cluj şi tabăra Paszkany – Mureşan. Diferenţa între oferta pandurilor şi cerinţa celor de la Cluj a ajuns la mai puţin de 30 de mii de euro. O sumă practic infimă pentru bugetul unei echipe de liga întâi dar pe vremuri de criză, gorjenii nu-şi permit să arunce cu banii de niciun fel.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Lazar, Mingote, Horvat.

Fundaşi: Pleaşcă, Popete, Chiricheş, Cardoso, Tătaru, Rada, Grecu, Alexandru  Vlad (Săgeata Năvodari).

Mijlocaşi: Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Nistor, Pintilii, Avramescu, Călin Cristea (Unirea Alba Iulia), Unguru, Olimpiu Bucur (CS Zlatna).

Atacanţi: Lemnaru, Stromajer.

Absenţi: Daniel Popescu şi Voinea (la loturile naţionale), Viera (învoit din cauza drumului lung din Africa) şi Brata (operat la nas).

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: