CSM Târgu Jiu s-a despărțit de opt jucătoare

Echipa feminină de handbal senioare a CSM Târgu Jiu s-a despărţit de opt jucătoare la finalul sezonului recent încheiat, a informat oficial clubul primăriei. Printre jucătoarele care au plecat se numără unele dintre componentele de bază ale lotului lui Liviu Andrieş.

La doar al doilea sezon în Divizia A de handbal feminin, CSM Târgu Jiu a reuşit un parcurs excepțional şi s-a luptat la promovare. Echipa a terminat Grupa B pe locul 2 și a reușit să se califice la Turneul Final de promovare în Liga Florilor, acolo unde elevele lui Liviu Andrieș au pierdut la mare luptă confruntarea cu CSU Ştiinţa Bucureşti, partidă decisă după aruncările de la 7m. Chiar dacă au avut un sezon bun cu echipa CSM, unele dintre jucătoare au ales să plece iar altele au reziliat contractele cu clubul.

Formația din Târgu Jiu s-a calificat la acest turneu final de promovare în Liga Florilor și a terminat pe un onorabil loc 6 la nivelul întregii divizii A. Un aport important la realizarea acestei performanțe l-au avut și jucătoarele care și-au încheiat raporturile contractuale cu CSM Târgu Jiu: Sara Abed Kader, Bianca Aron, Lia Cosmina Cozma, Florentina Moisin, Petruța Argyelan, Diana Șamanț, Andreea Rotaru și Georgiana Cristina Predoi.

„Le mulțumim pe această cale pentru profesionalismul de care au dat dovadă în perioadă petrecută la Târgu Jiu. Le mulțumim pentru munca depusă la CSM Târgu Jiu și le urăm mult succes pe mai departe!”, a anunţat CSM Târgu Jiu pe site-ul oficial.

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: