Revelația Ligii 2, neînvinsă în acest sezon, joacă la Târgu Jiu!

Redvelația acestui sezon de Liga 2, Corvinul, va veni în weekend la Târgu Jiu după trei jocuri disputate acasă. Formația din județul vecin are cea mai scurtă deplasare din acest sezon.

După trei meciuri consecutive disputate pe teren propriu, punând la calcul și partida din Cupa României cu colega din campionat FK Miercurea Ciuc, Corvinul pornește la drum pentru jocul din runda a 7-a a Ligii 2. Nu va avea însă o deplasare foarte lungă, ci cea mai scurtă posibilă în acest sezon, de circa 130 de kilometri, până la Târgu Jiu, unde va juca cu ACS Viitorul.

Corvinul, ca nou-promovată în eșalonul secund, are un start de campionat excelent, este neînvinsă, ocupă locul 2 în clasament și vrea să continue această serie și după meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu ACS Viitorul Târgu Jiu, „o echipă de pluton în ultimele ediții ale Ligii 2, lucru pe care îl arată și în sezonul actual”, după cum o caracterizează cei de la liga2.ro, cel mai important site de sport care prezintă meciurile din eșalonul secund.

Oaspeții de la acest meci reprezintă una dintre cele patru echipe rămase neînvinse în acest debut de campionat, alături de CSC Șelimbăr, Unirea Slobozia și Gloria Buzău, cu ultimele două chiar fiind la egalitate de puncte. Hunedorenii își doresc să mențină această invincibilitate și după întâlnirea cu ACS Viitorul Târgu Jiu, programată pe stadionul Municipal.

Corvinul vine după un succes cu 2-0 pe teren propriu cu CSM Reșița, în timp ce ACS Viitorul a reușit runda trecută abia primul succes în acest sezon, 2-1 la Buftea cu ultima clasată Progresul Spartac. 

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: