Revelion cu foc de artificii şi artişti din Moldova în comunele din Gorj

Gorjenii de la comune vor petrece un Revelion pe cinste anul acesta. Vor avea parte, la fel ca și cei de la oraș, de foc de artificii, muzică și voie bună. Primarii din comunele mai înstărite ale județului au alocat bani pentru o atmosferă incendiară și au contactat chiar și artiști renumiți din partea Moldovei. Alții vor petrece doar cu artificii și șampanie. Primarul din Turburea, Ion Bârcă a mărturisit că nu-și poate permite decât niște petarde.

Revelion incendiar pentru unii gorjeni în timp ce alții vor petrece fără prea mult fast. Primarul din Bustuchin le-a pregătit oamenilor săi o noapte de neuitat cu artificii și un spectacol pe cinste oferit de formație de muzică populară din Moldova. ”Am alocat 6.500 de lei pentru toate manifestările ce vor avea loc în noaptea dintre ani. O să fie un foc de artificii și un recital de colinde și cântece susținut de o tânără formație de muzică populară din Moldova.  Am zis să mai schimbăm și noi muzica și în plus nu a fost așa costisitoare, sunt vreo patru membri. Spectacolul începe la ora 20.30 iar la 11.50 va fi focul de artificii. Manifestările se vor ține la Sala de Sport unde încap în jur de 1.000 de persoane”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Șampanie și foc de artificii la Rovinari

La Rovinari, ca în fiecare an, primarul Dorin Filip va sta pe Bulevard unde va ciocni un pahar de șampanie cu toți trecătorii. Punctul culminat va fi și aici tot în apropierea orei 24.00 când cerul va fi luminat de un foc de artificii pentru care primăria a scos din buzunar între 1.500 și 2.000 de lei. ”În fiecare an primăria Rovinari organizează de Revelion doar un foc de artificii pentru a păstra tradițiile iar domnul primar va fi alături de cetățeni pe Bulevard unde va ciocni o cupă de șampanie cu fiecare”, a declarat Constantin Podaru, administratorul orașului Rovinari.

Primarul Bârcă are bani doar de petarde

Primarul comunei Turburea este sincer și spune că anul acesta nu va avea bani de foc de artificii dar cu siguranță nu vor lipsi petardele. Revelionul îl va petrece ca și anul trecut la cantina comunei alături de cetățenii care vor acest lucru. ”De Revelion nu am bani de artificii dar împreună cu cetățenii o să dăm cu petarde după care ne vom retrage la cantină și vom sărbători și noi așa cum trebuie”, a spus primarul Ion Bârcă.

IDEE

Şi primarul din Slivileşti intenţiona să facă foc de artificii, dar consilierii nu au votat proiectul.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: