Unguru: Sper ca Pandurii să găsească soluţii de salvare

Daniel Unguru a ajuns la un acord cu Unirea Slobozia şi va evolua la echipa din eşalonul trei în partea a doua a campionatului. Atacantul a spus că regretă faptul că se desparte de Pandurii, dar speră că echipa sa de suflet va găsi soluţii pentru a se salva de la retrogradare.

Plecat în fotbalul mare  de la Pandurii Târgu Jiu, Daniel Unguru, ultimul jucător plecat de la Pandurii în acest an, ales să meargă la o echipă de Liga 3, dar cu pretenţii de promovare.

Unguru revenise vara trecută la Târgu Jiu, de la CSO Filiaşi, după mai mulţi ani de când se despărţise de Pandurii. Acum acesta a semnat cu Unirea Slobozia, echipă care este liderul din Seria 2 a Ligii 3. ”Îmi pare rău că trebuie să plec iar de la echipa mea de suflet, echipa la care am crescut, dar chiar nu mai puteam rezista. Nu am luat un salariu de când am semnat, din vară, iar mie, cât şi familiei mele, ne era foarte greu să mai rezistăm. Sper ca Pandurii să găsească soluţii de salvare, deşi va fi greu ţinând cont de situaţia financiară a clubului”, a declarat Unguru pentru Liga2.ro.

Atacantul are speranţe că îşi va relansa cariera la  Slobozia: ”Sper să-mi relansez cariera la Slobozia. Echipa e pe primul loc şi îmi doresc mult să promovăm, fiindcă vreau să revin în Liga 2. Sper să mă reîntâlnesc şi cu Panduri sezonul viitor”.

Daniel Unguru intrase într-o criză de formă de la revenirea la Pandurii.  Atacantul nu a reuşit să marcheze în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu deşi a jucat în zece partide.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: