Dan Ilieş, soluţia primarului Romanescu pentru CSM

Expertul sportiv de la secţia de handbal a Clubului Sportiv Municipal, Dan Ilieş, ar putea fi conducătorul CSM în cazul în care instanţa va menţine decizia Tribunalului Gorj de anulare a concursului câştigat de actualul director Robert Bălăeţ.

Primarul Marcel Romanescu a precizat că are şi soluţii de rezervă pentru cazul în care instanţa va menţine soluţia dată de Tribunalul Gorj, aceea de anulare a concursului câştigat de Robert Bălăeţ.

Deşi este greu de crezut că se va ajunge acolo, edilul a spus că va delega o persoană care să conducă clubul şi îl va păstra pe Bălăeţ în echipa sa. „Avem soluţii şi dacă vom pierde, cineva va fi delegat să coordoneze activitatea de la club pentru o perioadă de timp. Mai mult decât atât, Robert Bălăeţ va rămâne în echipa mea atât timp cât voi fi primar, dar asta numai dacă vom pierde”, a explicat primarul.

Romanescu a dat şi un nume pentru persoana care va fi delegată să conducă clubul primăriei, Dan Ilieş, expert sportiv al secţiei de baschet: „În acest moment avem aceeaşi soluţie pe care am propus-o şi atunci când Robert Bălăeţ a avut o propunere extrem de tentatntă şi a refuzat-o. Şi aici mă refer la Dan Ilieş, expertul pe handbal al clubului, specialistul cu care, împreună cu Robert, am pus bazele acestui club. Dan IIieş va fi persoana care va coordona activitatea, dar numai în condiţiile în care Robert nu îşi va mai putea exercita dreptul de a conduce acest Club Sportiv Municipal”.

Dan Ilieş este unul dintre oamenii de bază ai CSM fără de care  nu s-ar fi putut pune bazele atât de repede unei secţii de handbal atât de puternice cum are acum CSM, cu echipe de senioare, junioare dar şi de mini-handbal.  

Atunci când Robert Bălăeţ primise o ofertă generoasă de a conduce clubul Dunărea Călăraşi, primarul a luat în calcul delegarea lui Ilieş pentru a conduce clubul în cazul în care actualul director ar fi plecat.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: