Primul eşec în meciurile amicale pentru Pandurii

Pandurii a pierdut primul meci amical din perioade de pregătire fiind învinsă miercuri de vâlcenii de la Viitorul Dăeşti. Meciul disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu s-a încheiat cu victoria oaspeţilor de la Dăeşti, scor 2-1, după ce Pandurii a irosit un penalti.

Pandurii Târgu Jiu a disputat miercuri încă un joc de verificare, antrenorul Călin Cojocaru încercând în această săptămână să stabilească lotul cu care va intra în cantonament. De aceea la meciul cu Viitorul Dăeşti a încercat să trimită pe teren toţi jucătorii aflaţi în probe pentru a se edifica asupra potenţialului acestora.  

După două victorii şi un rezultat de egalitate Pandurii a pierdut cel de-al patrulea meci amical din perioada de pregătire, scor 1-2.  Scorul a fost deschis de fostul jucător al Universităţii Craiova, Florin Costea, care a înscris pentru oaspeţi în minutul 4 de joc.  Până la pauză Pandurii a reuşit egalarea prin golul marcat de Şendroiu în minutul 29, acelaşi jucător ratând şi un penalti înainte de finalul primei reprize. Scorul final a fost stabilit de Neacşu, care a înscris pemntru oaspeţi în minutul 66.

Antrenorul Călin Cojocaru a trimis pe teren în prima repriză următorul unsprezece: Iovicin – Vasilescu, Ciobanu, Catrici, Cuţitoiu, Ştefan, Babaua, Pirciu, Şendroiu, Tănăsoiu, Bodea. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat: Opriţa, Achiriloaei, Zlataric, Gheorghe, Cuţitoiu, Vasilescu, Pape, Peia, Dinu, Cornicioiu, Goma, Patrick Popescu şi Adedoyin.     

Vizualizări: 698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: