Dan Nistor, idol la Craiova înainte de debutul oficial

Fostul pandur Dan Nistor a fost deja adoptat de fanii Craiovei care s-au înghesuit să prindă un autograf cu noua achiziție a oltenilor. După ce le-a cântat imnul echipei și le-a promis că va câștiga trofee în tricoul alb-albastru, Nistor a dat timp de o oră autografe și a făcut fotografii cu suporterii.

Cu toate că Dan Nistor a fost transferat de la o mare rivală a Craiovei, fanii olteni nu mai țin cont acum de faptul că a jucat în tricoul echipei din „Ștefan cel Mare”. Aceştia l-au primit bine pe fostul căpitan al „câinilor” și au uitat chiar și de scandalul de la ultimul meci, Universitatea Craiova-Dinamo, când Nistor s-a certat atunci cu un suporter și i-a transmis: „Mănâncă ceapă și taci din gură”. Acum Nistor este deja un idol al fanilor Craiovei chiar dacă încă nu a debutat oficial. „Normal că mă aşteptam, pentru că cred eu că sunt un fotbalist destul de bun şi asta voi demonstra pe teren. Aş fi foarte bucuros. Ar fi o nouă poreclă şi m-aş bucura foarte mult”, a declarat fotbalistul care va debuta în meciul cu Gaz Metan.

Oltenii se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, la șapte puncte de liderul CFR Cluj, și vor juca vineri cu Gaz Metan. La Mediaș este antrenor Edward Iordănescu, un tehnician care a negociat în această iarnă cu Universitatea Craiova şi pe care Nistor îl cunoaște foarte bine de la Pandurii.  „ Gaz Metan e o echipă bună, cu un antrenor bun, pe care-l cunosc.  Ştiu că e un antrenor foarte bun, pentru că am lucrat cu dânsul la Târgu Jiu şi am făcut lucruri destul de frumoase acolo şi va fi un meci greu. Sper, cu ajutorul publicului, să câştigăm acest meci. Avem o echipă mult peste media campionatului, din ce am văzut în această perioadă de pregătire, şi sper să nu mă înşel”, a mai spus Dan Nistor,

Craiova nu a convins în cantonamentul de pregătire din Turcia unde a jucat cinci partide și a câștigat doar două.

Galerie foto



Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: