Cu cine va juca Simona Halep în semifinalele de la Australian Open

Simona Halep a reușit să o învingă categoric pe Anett Kontaveit, scor final 6-1, 6-1, în sferturile de finală de la Australian Open 2020. Meciul s-a desfășurat pe durata a 53 de minute, iar la final sportiva din România a oferit o reacție entuziastă, care a stârnit aplauzele publicului spectator.

 Halep a spus că se simte foarte bine la Melbourne, iar declarația sa i-a cucerit pe fanii din tribune: „E o plăcere să joc aici, în Australia, este cel mai bun tenis al meu. Mă simt bine pe teren, simt jocul, am fost concentrată la fiecare meci jucat și îmi place foarte mult să joc aici, la Melbourne. Am lucrat mai mult în extrasezon pentru prima dată în viața mea, am simțit că mă pot concentra foarte bine, departe de casă”.

Simona Halep o va întâlni pe iberica Garbine Muguruza în semifinale și, spune că va fi pregătită să îi țină piept. „Cel mai important lucru este să mă concentrez pe jocul meu, la fel cum am făcut-o și până acum. Voi discuta joi cu echipa mea despre următorul meci. Cu siguranță voi fi pregătită. Vreau doar să mă bucur de tenis, sunt foarte fericită că am reușit să ajung în semifinale fără să pierd niciun set”, a mai spus Simona Halep.

Muguruza o conduce cu 3-2 pe Halep în întâlnirile directe. Ultima dată însă, în iunie 2018, Simona s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, în semifinalele de la Roland Garros, competiție pe care a și câștigat-o atunci.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: