Revin pe locul 2 până la Crăciun ?

Pandurii au un obiectiv clar pentru ultimele meciuri din acest an. Oamenii lui Grigoraş vor să recupereze locul 2 pierdut după eşecul drastic de la Astra. Pentru asta, vedeta Maxim cere victorii la foc automat cu U Cluj, Gaz Metan Mediaş si Ceahlăul Piatra Neamţ.

Oamenii lui Grigoraş au câştigat în tur atât cu U Cluj cât şi cu Gaz Metan Mediaş sau Ceahlăul. O repetare a scenariului le-ar da pandurilor şanse mari la locul 2. Până la finalul anului, Astra mai are de jucat în deplasare cu liderul Steaua.

Locul 2, cadou de Crăciun

În ciuda eşecului usturător de la Giurgiu, pandurii sunt mândri de parcursul din acest tur. Cu 33 de puncte, gorjenii privesc de sus la granzii Dinamo, Rapid, Vaslui sau CFR Cluj. Elevii lui Grigoraş nu sunt împăcaţi totuşi cu ideea că au pierdut locul 2 şi vor să-l recupereze până la finele anului. „Obiectivul nostru este să tratăm, cum se cuvine şi să încercăm să câştigăm fiecare meci în parte, nu va depinde numai de noi să urcăm din nou pe locul secund sau să rămânem pe podium. Dacă vom reuşi să câştigăm fiecare meci în parte şi dacă vom juca bine, iar evoluţiile vor fi materializate prin puncte, eu zic că sigur vom rămâne acolo, sus. Pentru a termina anul liniştiţi, unde ne dorim cu toţii şi unde cred că merităm la modul cum s-a desfăşurat acest tur”, crede Maxim, golgeterul pandurilor în acest tur, cu 5 reuşite. Principala adversară a pandurilor la locul 2, Astra Giurgiu mai joacă până la finele anului cu Bistriţa şi Viitorul Constanţa pe teren propriu dar şi în deplasare cu liderul Steaua.

„Nu ştiu cine va veni la iarnă. Ne dorim totuşi să vină jucători de valoare, jucători noi, care să ne ajute, chiar avem nevoie de acest lucru. Eu unul sunt convins că cei din conducere vor face tot posibilul să ne întărească.”         Alex Maxim, Pandurii

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: