Rezultate și program CM Qatar: Marocul a produs un șoc în optimi și joacă în sferturile Mondialului din Qatar

O surpriză de mari proporții la Campionatul Mondial a avut loc în optimi. Spania a fost eliminată de Maroc care va juca astfel în sferturile de finală ale competiției.

Maroc a reușit să învingă Spania și să se califice în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar producând un șoc suporterilor spanioli. Partida s-a terminat 0-0 în timpul regulamentar de joc iar calificarea s-a jucat la penalty-uri. De la punctul cu var, „Furia Roja” a ratat toate cele trei lovituri de departajare. După ce ibericii au ratat de trei ori, prin Pablo Sarabia, Sergio Busquets și Carlos Soler, cel care a adus victoria africanilor a fost Achraf Hakimi.

Antrenorul Luis Enrique a vorbit la finalul partidei despre viitorul său pe banca tehnică, dar și despre cei responsabili pentru rezultat.

Tehnicianul iberic nu a vrut să vorbească prea mult, dezvăluind că el este principalul responsabil pentru eliminarea șoc de la Campionatul Mondial.    „Săptămâna viitoare o să discutăm despre viitorul meu și vom vorbi, acum nu este momentul potrivit. Eu sunt cel responsabil”, a spus Luis Enrique.

Mai mult, cei de la ESPN au dezvăluit că înaintea Campionatului Mondial, Luis Enrique le-a spus jucătorilor să bată câte 1000 de lovituri de la 11 metri, dar cu toate acestea cei trei elevi ai săi au ratat.

În cel de-al doilea meci de marți Portugalia a reușit să o învingă pe Elveția în optimile de finală, scor 6-1. Golurile lusitanilor au fost marcate de către Goncalo Ramos (hat-trick), Pepe, Raphael Guerreiro și Rafel Leao, în timp ce golul de onoare al elvețienilor a venit de la Akanji.  În faza următoare, Portugalia o va întâlni pe Maroc, care a reușit să treacă de Spania la penalty-uri.

Anglia, Franța, Portugalia, Maroc, Brazilia, Argentina, Olanda și Croația sunt reprezentativele care se vor lupta pentru un loc în semifinalele competiției din Qatar.

Când se vor juca meciurile din sferturile Cupei Mondiale:

    Vineri, 9 decembrie: Croația – Brazilia (17:00)

    Vineri, 9 decembrie: Olanda – Argentina (21:00)

    Sâmbătă, 10 decembrie: Maroc – Portugalia (17:00)

    Sâmbătă, 10 decembrie: Anglia – Franța (21:00)

Vizualizări: 317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: