Liga Florilor revine miercuri în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Suporterii echipei locale de handbal a CSM Târgu Jiu sunt așteptați miercuri, 7 decembrie, la un spectacol handbalistic din Liga Florilor. Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui, cu începere de la ora 18:00,  meciul dintre CSM Târgu Jiu și SCM Râmnicu Vâlcea din etapa a 8-a din Liga Florilor.

La aproape două luni distanță de la meciul de senzație câștigat cu Măgura Cisnîdie, handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe parchetul din Sala Sporturilor cu gândul de a face un nou meci mare, cu o altă echipă cu meciuri în cupele europene, SCM Râmnicu Vâlcea. Perioada de pauză competițională a fost una în care handbalistele lui Liviu Andrieș s-au pregătit intens pentru revenirea în competiție.

Portărița CSM-ului, Ekaterina Dzhukeva, spune că ea și colegele sale au tras tare la antrenamente pentru ca la ora jocului să se prezinte cât se poate de bine din toate punctele de vedere. Venită în vara acestui an la Târgu Jiu, Ekaterina Dzhukeva și-a pus deja amprenta pe jocul echipei pregătită de Liviu Andrieș.

Handbalista care apără poarta formației gorjene știe de ce are nevoie CSM Târgu Jiu pentru a scoate un rezultat pozitiv cu SCM Râmnicu Vâlcea. ”Cu o mentalitate bună, focusate și concentrate pe tot parcursul meciului, cred că putem scoate un rezultat bun în fața unei echipe cum este Vâlcea”, a declarat Ekaterina Dzhukeva la conferința de presă premergătoare partidei de miercuri. 

Meciul programat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu va începe la ora 18:00.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: