Adrian Mititelu a luat un jucător dorit de Universitatea Craiova

Un jucător care s-a integrat foarte bine la FCU Craiova era urmărit și dorit în lotul celor de la Universitatea Craiova. Președintele formației Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a dezvăluit cine este jucătorul care a fost aproape de formația patronată de Mihai Rotaru. 

Sorin Cârțu  i-a lăudat pe jucătorii antrenați de Nicolo Napoli după ce FCU a învins Universitatea și a recunoscut că ar transfera doi jucători de la FC U Craiova. După ce FC U Craiova a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, pe stadionul „Ion Oblemenco”, președintele Universității a dezvăluit faptul că un fotbalist care evoluează pentru rivală a fost dorit și de Mihai Rotaru. „Nu vreau să compar cele două echipe, dar ei oricum nu sunt echipă de retrogradare. Sunt peste unii care chiar speră la play-off. Aș lua vreo doi jucători de la ei. Dar nu mai spun. Sunt jucători interesanți pe acolo, vreo doi sau trei. Pot să spun că unul joacă foarte bine pe la ei și am avut noi posibilitatea să îl luăm și s-au așteptat alte soluții. S-a dorit altceva”, a declarat Sorin Cârțu, conform Fanatik.ro.

Conform sursei citate, fotbalistul care a fost aproape de Universitatea Craiova înainte să semneze cu FC U Craiova este fundașul central Andre Duarte, cel care a fost integralist în partida câștigată de echipa lui Adrian Mititelu, scor 0-2.

Duarte a semnat cu FC U Craiova pe 1 iulie 2022 din postura de jucător liber de contract, după ce în  ianuarie și-a reziliat înțelegerea cu Estrela. Fotbalistul, cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro, a jucat în 21 de meciuri pentru formația patronată de Adrian Mititelu și a oferit o pasă decisivă.

Vizualizări: 2,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: