Pandurii vor trei campioni naționali la box

Gorjul găzduiește în această săptămână finalele Campionatelor Naționale de Box pentru tineret și seniori iar cluburile locale vor ca sportivii localnici să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu are mai mulți sportivi aliniați la start iar antrenorul Doru Neamțu vrea ca aceștia să ia trei titluri de campioni.

Federația Română de Box a anunțat luni, când a avut loc tragerea la sorți a meciurilor, că această ediție se bucură de participarea celui mai mare număr de sportivi din ultimii ani. „Finala Campionatului Național de Seniori 2022 promite să fie una dintre cele mai puternice din ultimii 10 ani, cel puțin ca număr de sportivi înscriși”, au anunțat conducătorii federației pa pagina oficială.

Cluburile implicate în organizare, Internațional Bălești și Pandurii Târgu Jiu, au ambele sportivi în aceste gale de box de la Bălești. În ceea ce privește clubul Pandurii, antrenorul Doru Neamțu a precizat că sportivii sunt bine pregătiți și speră să aibă anul acesta trei campioni naționali. „La nivel de tineret îi avem pe Doru Bobu, pe Saly Palapuic și pe Angelo Teodosescu, vicecampion european anul trecut. La ei trei ar fi pretențiile cele mai mari. Mai vin cei doi băieți de la București, și ei medaliați, Ianis Adam și Andrei Bucur. La seniori, apărem cu trei surprize și reactivăm foști boxeri. Este vorba despre Leonard Ioncilă, David Andreas și Ciprian Pobirici”, a  declarat antrenorul de box de la Pandurii, Doru Neamțu la Accent Tv

Meciurile de la Bălești au fost stabilite luni seară și urmează să se dispute începând de marți în sala de la Ceauru.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: