Riscă excluderea din PSD pentru că „face pe deşteptul“ la TV!

Scandal într-o emisiune miercuri seara la Gorj TV. Invitat la emisiune a fost primarul din Leleşti Marian Rotaru, iar prin telefon a intrat preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu. Acesta l-a pus la punct de Rotaru spunându-i că nu este mai deştept dacă este primar şi l-a trimis la muncă. Chiar înainte de intervenţia telefonică a preşedintelui executiv al PSD Gorj, Rotaru spusese că declaraţiile lui Călinoiu privind excluderea sa au fost ca urmare a descărcării bateriilor după „lunga campanie electorală“.

Totul a început după ce, supărat că au pierdut referendumul, Rotaru a declarat că nu toţi colegii au muncit. A repetat acest lucru şi în emisiune. „Se spunea, cine nu-şi va spune punctul de vedere în sat, oraş, comună se va lua măsuri, iar duminică seara ne-am întâlnit la Consiliu şi am rămas cu un gust amar. m-am trezit cu colegii care fuseseră la picnicuri sau piscină că veneau cu o neruşinare, colegi din conducere, şi spuneau că am făcut, am rezolvat şi atunci am plecat, am închis uşa mai tare, nu că am trântit-o. Păi dacă am avut toate pârghiile necesare în această campanie, dacă domnul Ruşeţ a ieşit şi a spus că Poliţia şi-a făcut datoria, dacă toţi şi-au făcut datoria, cum putem să spunem că am fost împiedicaţi de cineva?“, a declarat Marian Rotaru.

Atingând şi subiectul unei eventuale candidaturi la parlamentare, Rotaru a spus că cel mai potrivit pentru a merge în Parlament este un primar, care cunoaşte foarte bine administraţie. În timpul emisiunii a intrat în direct şi preşedintele Consiliului Judeţean, care a declarat că nu înţelege atitudinea primarului pe care l-a acuzat că în interiorul partidului nu-şi exprimă nemulţumirile, ci doar în presă. „Nu înţeleg. În interior e foarte bine şi când vine în afară dezorganizare. Am asociat foarte bine cu alte iniţiative ale lui, a candida, vrea să creeze un val de nemulţumire. La revedere şi bună ziua, problema lui e că nu poate să plece din partid că-şi pierde funcţia de primar, dar dacă vrea să fie exclus nu-i problemă. Falsă problemă, cum să te dai cel mai deştept doar pentru că eşti primar. Eu ştiu de toate, nu se poate“, a declarat Ion Călinoiu.

L-a trimis la televizor

Rotaru a rămas uimit de reacţia lui Ion Călinoi şi nu mai ştia pe unde să scoată cămaşa. A spus că după primar, cel mai bine cunoaşte administraţia un preşedinte de Consiliu Judeţean.. „Apoi voiam să spun că urmează preşedintele Consiliului Judeţean“. „Îi spun lui Rotaru că dacă vrea să fie om de televiziune să se angajeze la televiziune“, i-a mai spus Călinoiu. Primarul era vizibil uimit de declaraţiile lui Călinoiu. „Am crezut că este trecător, o glumă. Nu o să mai am nicio emisiune pe plan politic. Gata, o să vorbesc numai de Leleşti“.

Mai mult, Rotaru a mai spus că se mai gândeşte dacă va candida la parlamentare. „Dacă voi fi ironizat continuu... Până în această seară eram convins să candidez...“.

AVERTISMENT

Primarul Marian Rotaru a mai declarat la Gorj TV că în trei săptămâni, când vor începe discuţiile pentru colegiile parlamentare, la USL va fi balamuc. „Să vedeţi ce balamuc va fi în USL, în trei săptămâni. O să apară hienele.. pe colegiu acela vreau eu, pe acela vreau eu, pe două-trei colegii or fi cinci-şase candidaţi“, a spus primarul de Leleşti.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: