Cu jalba-n proțap, la Guvern. Romanescu: Trebuie să găsim soluții

Investițiile programate în Târgu Jiu vor fi discutate, în această săptămână, la Guvern. Primarul Marcel Romanescu vrea să discute planurile de investiții în speranța că va reuși să mai obțină bani de la guvernanți. Vor fi, de asemenea, dezbătute și proiecte majore care bat pasul pe loc. Printre acestea, centura municipiului și reabilitarea Transalpinei.

Întâlnirea cu oficialii de la Guvern este programată joi. Primarul Marcel Romanescu speră să vină cu soluții pentru marile proiecte de investiții din județ care încă nu merg conform planurilor.

„Sunt cel puțin trei proiecte care depind de Ministerul Transporturilor: podul de la Lainici, centura municipiului Târgu Jiu și Transalpina. Trebuie să trecem de faza politicianistă în care să le spunem oamenilor: Domnule, am constatat! Trebuie să găsim soluții. Joi, vom avea o întâlnire la Guvernul României, pe problemele din Gorj. Va fi o întâlnire cu parlamentarii, secretarul general, cu Iulian Popescu, pentru a debloca anumite proiecte care depind de bani”, a anunțat primarul Marcel Romanescu, la Gorj TV.

În plus, primarul vrea să obțină fonduri să demareze și alte investiții importante în oraș. „Unele proiecte sunt legate de anul Tudor Vladimirescu. Reabilitarea liceului Tudor Vladimirescu, a parcului de la Tudor, parcarea din fața spitalului, de pe Traian, de Parcul Coloana Infinitului pe care dorim să-l amenajăm corespunzător, de strada Tudor Vladimirescu, de la Mirual până în sensul giratoriu de pe Calea București. Sunt obiective asumate, dar fără sprijinul Guvernului este foarte greu să le realizăm”, a mai spus Romanescu.

Vizualizări: 1,784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: