Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta vrea să pună presiune pe guvern pentru CEO

Victor Ponta, liderul Pro România, le propune factorilor de decizie din Gorj o întâlnire pe plan local în care să găsească soluții pentru CE Oltenia, cu privire la certificatele de CO2 pe care este obligat să le achiziționeze. Ponta crede că nu poate da județul cei 200 de milioane de euro, însă consideră că prin implicarea parlamentarilor și liderilor politici de la Gorj s-ar putea pune presiune pe guvernanți pentru a găsi o soluție de sprijinire a CE Oltenia.

Victor Ponta a spus că este treaba Guvernului să găsească o soluție pentru ca societatea să poată achiziționa certificatele de dioxid de carbon și că factorii de decizie din Gorj ar trebui să pună presiune pe guvernanți astfel încât problema să fie rezolvată cât mai repede. ”Toată lumea a așteptat că poate pică din cer niște certificate de CO2. N-au picat. Și termenul este prevăzut clar de legislația europeană. Eu propuneam, și sunt oricând disponibil să vin din nou imediat la Târgu Jiu, să facem o întâlnire pe plan local, să facem un tip de presiune asupra Guvernului pentru a identifica soluții. Dacă nu fac ei nimic de bunăvoie, să simtă că în Gorj toată lumea, Pro România, PSD, PNL, cine mai e aici, ALDE, avem posibilitatea să punem presiune pe Guvern”, a declarat Victor Ponta.

Ponta a explicat că CE Oltenia va plăti scump dacă nu rezolvă cât mai repede problema legată de achiziționarea certificatelor de dioxid de carbon. ”E și multă lașitate din partea celor de la PSD și ALDE, că ar trebui să strige cel mai tare. Degeaba strig eu. Dar ei, ca să nu se certe cu șefii, nu spun. Eu i-am întrebat de mai multe ori ce fac cu CEO”, a mai spus Ponta.

Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: