Gorjul are un secretar de stat de care PSD nu știe

Ionuț Valeriu Andrei, un tânăr de 32 de ani din Târgu Jiu, este de o jumătate de an secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Andrei a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu și Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universității București.

Înainte de a fi secretar de stat, a lucrat în zona privată, în special pe consultanță în management și accesarea de fonduri europene. Acesta este asociat la o firmă de transport rutier de mărfuri, SC IL MASTER TRANZIT SRL.

Victor Ponta, președintele Pro România, a vorbit despre această numire. ”Am înțeles, îmi spunea Alin (n.red. Alin Văcaru), că de la Gorj s-a numit un secretar de stat acum, în Guvern, la Telecomunicații. Haideți să îi întrebăm pe pesediști dacă îl cunosc. Dacă eu nu-l cunosc, dacă Alin nu-l cunoaște, și suntem de vreo 15 ani pe aici. Vă dați seama că nu l-a pus Cârciumaru, probabil Cârciumaru a semnat. Le-a fost impus de la București. Când se impune, lucrurile merg prost”, a spus Victor Ponta.

Vizualizări: 4,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: