Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Morega: PSD a pierdut 5% la Gorj

Partidul Social Democrat (PSD) a pierdut teren la Gorj. Cel puțin asta susține Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice

”PSD Gorj a scăzut de la 38,3% în octombrie, la 33,5%. Cu aproape cinci procente și este cu tendință de scădere în continuare. Am mai spus că au probleme în teritoriu, dar nici nu îi interesează. Și alegerile bat la ușă. PNL, condus mai mult prin corepondență de către Vîlceanu, a crescut pe seama greșelilor celor de la PSD la nivel național și chiar local, prin căderea econonomiei și în județ și la nivel național, cu 2 procente, ajungând la 26,5%”, a declarat Dan Ilie Morega.

Conform lui Dan Ilie Morega, și URS a crescut la 5.6% în Gorj, Pro România aproape de 7%, Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS) al lui Dacian Cioloș ar fi crescut de la 3.9%, cât avea în octombrie, la 5.7%. ALDE ar fi ajuns la 12.6%.

”ALDE a crescut cu 2% datorită lui Iordache”, a mai explicat Morega.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: