Romanescu îi recomandă lui Ruşeţ să se ocupe mai mult de partid

Marcel Romanescu, fostul subprefect al judeţului Gorj, dezminte declaraţia lui Ion Ruşeţ potrivit căreia şi-ar fi negociat un post de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal. Ba mai mult, Romanescu îi recomandă liderului democrat-liberalilor gorjeni să se ocupe mai mult de partid în loc să-i folosească imaginea în această perioadă grea din viaţa sa. Deşi a fost curtat de mai multe formaţiuni politice, Marcel Romanescu nu a luat nici o decizie referitoare la revenirea sa pe scena politică.

Rep.: În cadrul unei emisiuni difuzate de un post de radio local, domnul Ruşeţ spunea că intenţionaţi să treceţi la PNL şi chiar aţi purtat negocieri pentru un post de vicepreşedinte.

M.R.: În perioada aceasta extrem de dificilă pentru mine, ca urmare a decesului tatălui meu, numai nebunii pot să creadă că mă gândesc la negocieri. Mi-e lehamite pentru ca atunci când am mai mare nevoie de linişte unii încearcă să folosească imaginea mea, eliminându-mă şi introducându-mă în diferite formaţiuni politice. Am nevoie de linişte pentru a mă putea ocupa de mama şi de restul familiei mele.

Rep.: Domnul Ruşeţ a declarat că aţi fost implicat în campania Partidului Poporului pentru alegerile locale.

M.R.: Dacă poate cineva să aducă indicii minime cum că aş fi fost implicat direct în campania electorală a Partidului Poporului sunt dispus să-mi dau demisia din eventualele funcţii pe care le voi ocupa ulterior.

Rep.: Aţi fost curtat de acest partid sau de către alte formaţiuni politice?

M.R.: Am fost curtat de majoritatea formaţiunilor politice din Gorj şi mă onorează acest lucru. Am avut propuneri atât din partea foştilor colegi cât şi a adversarilor politici, iar acest lucru mă onorează întrucât înseamnă că oamenii îmi apreciază munca depusă de a lungul vremii. Spre deosebire de alţii, eu am muncit pentru a-mi câştiga o poziţie profesională şi nu voi renunţa la ceea ce am obţinut prin eforturile mele pentru vreo demnitate sau vreo funcţie politică.

Rep.: Vă veţi întoarce la Partidul Democrat Liberal?

M.R.: Dacă mă voi întoarce în politică prima mea opţiune va rămâne PDL. Domnul Ruşeţ poate să stea liniştit pentru că atunci când mă voi hotărî să fac pasul spre o formaţiune politică îi voi transmite. Îmi doresc ca cel puţin până la începutul lunii august toţi cei “bine intenţionaţi” să mă lase să trec prin momentele grele de care am fost încercat. Liderilor PDL le recomand să se ocupe mai mult de partid întrucât nu Marcel Romanescu este vinovat de imaginea acestei formaţiuni politice. De asemenea, unii din PDL să nu uite că au ajuns în Parlamentul României în urma alegerilor din anul 2008, în campania cărora am muncit foarte mult.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: