Romanescu negociază o nouă majoritate în Consiliul Local

Primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a recunoscut discuţii pe care le are la nivel central cu liderii unor formaţiuni politice, în vederea formării unei majorităţi în Consiliul Local. „Au fost mai multe întâlniri la Bucureşti, pentru că municipalitatea are nevoie de sprijin. Ne-am propus să formăm o majoritate în Consiliul Local Târgu Jiu”, a spus Marcel Romanescu, recunoscând că sunt discuţii cu PSRo şi ALDE. Întrebat ce şanse are, Romanescu a spus că el e „obligat să încerce” şi că discuţiile sunt pozitive.

„Nu ştiu despre ce e vorba, habar nu am. Dacă era vreo întâlnire, cred că trebuia să ştiu şi eu”, a spus senatorul Scarlat Iriza. Nici preşedintele Dian Popescu nu este mai informat, dar nu crede că se pune schimbarea majorităţii, câtă vreme există o alianţă la nivel naţional. „Poate o colaborare punctuală, pe anumite proiecte”, a spus Dian Popescu.

Consilierul Eduard Lădaru a spus la Radio Infinit că informaţia i se pare „bizară”, deoarece Tăriceanu „are treburi mai importante decât majoritatea de la Târgu Jiu”.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: