PSD invită gorjenii la un miting pro-Dragnea

PSD Gorj este de partea lui Liviu Dragnea. Şi organizaţia judeţeană din Gorj va organiza un miting pentru susţinerea şefului PSD. Acesta este programat în toate oraşele reşedinţă de judeţ sâmbătă, de la ora 15.00.

PSD Gorj face demersuri pentru ca mitingul să fie autorizat. Va fi făcută o adresă către Primăria Târgu Jiu pentru a se primi unde verde pentru organizarea mişcării. Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, a explicat, pentru Pandurul, că nu este vorba despre un protest, ci despre un miting de susţinere. „În urma şedinţei care a avut loc la Bucureşti, duminică, între organizaţia centrală şi toţi preşedinţii din ţară, s-a luat decizia să se organizeze acest miting. Se va organiza, la aceeaşi oră, în toate reşedinţele de judeţ din ţară. Este un miting de susţinere a lui Liviu Dragnea şi a programului de guvernare. Noi vom face totul de aşa natură încât acest miting să fie legal. Am început deja procedurile de autorizare a acestui miting”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Gorjenii care încă sunt de partea Guvernului au fost invitaţi în Piaţa Prefecturii. „Avem convingerea că sâmbătă, începând cu ora 15.00, vom susţine Guvernul Tudose în mod legal. Facem un apel şi o invitaţie către gorjeni. Cei care simpatizează şi apreciază PSD şi sunt de acord cu măsurile pe care Guvernul le-a implementat până acum şi pe care vrea să le implementeze în perioada următoare, să ni se alăture la mitingul din Piaţa Prefecturii”, a transmis Anca Borduşanu.

Nu se tem de conflicte

Nici evenimentele petrecute la protestele din Capitală nu-i sperie pe social-democraţii gorjeni. „Noi suntem organizatorii acestui miting. Ne dorim un miting paşnic, fără incidente. Nu are ce să se întâmple pentru că acest miting va fi unul organizat, al bunului simţ”, a mai declarat Borduşanu.

În Bucureşti, a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a calma spiritele după ce conflictele au degenerat chiar între doi participanţi la mişcarea stradală.

Vizualizări: 2,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: