Romanescu nu este interesat de postul lui Gorun

Liberalii nu prea au acces la funcţii în deconcentrate, pentru că acestea fie sunt ocupate de pesedişti, fie de democrat-liberali agreaţi de PSD. Surse politice au susţinut că Marcel Romanescu, liberal de câteva luni, viza postul de director al bunului lui prieten Horaţiu Gorun, un democrat-liberal rămas la şefia Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport.

Surse politice au declarat presei că Marcel Romanescu îşi caută un post de director şi că a pus ochii pe cel ocupat de Horaţiu Gorun. „Este cea mai incorectă afirmaţie care s-a făcut vreodată. În primul rând, conducerea acestei instituţii revine Partidului Social Democrat. În al doilea rând, legătura mea sufletească, de prietenie, cu actualul director al Direcţiei de Tineret şi Sport nu m-a determinat niciodată să mă gândesc la această funcţie. Horaţiu Gorun, pe lângă faptul că este un director foarte bun, îmi este prieten”, a spus Marcel Romanescu într-un interviu acordat pentru Radio Infinit.

Horaţiu Gorun, considerat unul dintre puţinii pedelişti rămaşi într-o funcţie de conducere, nu ştie dacă va fi sau nu înlocuit. Oricum, în perspectiva regionalizării, instituţia va fi reorganizată.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: