Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Romanescu, planuri de 60 de milioane de euro

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vorbeşte de investiţii de 60 de milioane de euro pe care le-ar putea face în actualul mandat. „Recunosc că nu am rezolvat în totalitate problema specialiştilor în atragerea de fonduri europene. Dar, cu salariaţii pe care îi avem acum la Primăria Târgu Jiu şi cu direcţiile de specialitate, pot să vă spun că până la sfârşitul anului există şanse foarte mari să semnăm contracte de 60 de milioane de euro”, a spus primarul din Târgu Jiu.

Acesta a spus şi în ce constau proiectele pentru care vor fi atrase fonduri. „Dacă vom putea semna contractele, urmează o perioadă foarte bună, cu investiţii în sistemul de transport în comun, două grădiniţe care vor intra în reabilitare, vorbim de un studiu de trafic, de amenajarea unei zone de agrement în Narciselor pe 27 de hectare. Sunt proiecte mari”, a spus Romanescu. (A.A.)

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: