Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Supermarket amendat cu 10.000 lei

Un supermarket din Târgu Jiu a fost amendat de inspectorii DSV Gorj cu suma de 10.000 de lei. Sancţiunea a fost aplicată pentru „nerespectarea sectorizării alimentelor depozitate în spaţiile frigorifice, ca efect al necorelării capacităţii de depozitare cu volumul de alimente recepţionate”. Cu alte cuvinte, prea multe alimente, iar lăzi frigorifice insuficiente pentru depozitarea în condiţii normale a produselor. De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj (DSV) au constatat deficienţe privind depozitarea produselor din carne refrigerată, respectiv mezeluri şi carne pasăre, peste capacitatea refrigeratorului, controlul produselor fiind îngreunat considerabil.

Tot săptămâna trecută, în urma unor controale în trafic pe raza localităţii Ţânţăreni, inspectorii DSV Gorj au aplicat două amenzi a câte 1.500 lei, după ce au identificat două mijloace de transport frigorific al produselor alimentare care nu erau înregistrate sanitar-veterinar. Totodată, administratorii unui magazin alimentar din comuna Cătunele au primit o amendă de 1.200 lei, după ce inspectorii DSV au constatat că persoana care deserveşte unitatea nu prezintă echipament de lucru adecvat şi nici fişă de aptitudine pentru a face dovada verificărilor epidemiologice periodice. (A.P.)

Vizualizări: 4,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: