Romanescu: Un viitor politic mai bun în alt partid

Fostul subprefect Marcel Romanescu susţine că este simplu membru de partid în PD-L, dar vorbeşte de un „viitor politic mai bun” într-o altă formaţiune politică. Declaraţia a fost făcută ieri la Radio Infinit, unde Marcel Romanescu a explicat de ce a refuzat invitaţia liderilor PD-L de a participa vineri la o şedinţă de partid.

Marcel Romanescu susţine că a refuzat să meargă vineri la şedinţa PD-L Târgu Jiu, pentru că acolo încă mai este preşedinte Nicolae Daviţoiu, un om cu care el nu poate colabora. „Aveam foarte multe lucruri dureroase să le spun. Am preferat, decât să-mi accentuez duşmănia unora, să fac eu un pas înapoi”, a declarat fostul subprefect pentru Radio Infinit.

Romanescu crede că Nicolae Daviţoiu n-ar trebui să mai conducă organizaţia municipală, mai ales după rezultatul obţinut la alegerile locale. Un lucru pare însă cert, în acest moment: fostul subprefect încearcă să ia cea mai bună decizie în privinţa viitorului său politic. Nu e exclus să-l vedem în tabăra PNL sau PPDD, în perioada următoare, poate chiar candidând pe 9 decembrie pentru un post de deputat. „Voi analiza şi voi lua cea mai bună decizie, nu exclud un viitor mai bun într-un alt partid”, a spus Romanescu.

În replică, Nicolae Daviţoiu susţine că nu este decât un joc de imagine al fostului subprefect. „Toată această tevatură din presă a fost un joc de imagine pentru Marcel Romanescu. A vrut să rămână în prim-planul politicii gorjene”.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: