România schimbată e la fel

Românii nu mai vor să meargă la vot. Asta arată toate sondajele de opinie, un procentaj tot mai mare de nehotărâţi. Motivul e simplu şi îl vedem toţi. Atunci când se produce o schimbare, nouă, alegătorilor, nu ne este cu nimic mai bine. L-am schimbat pe Băsescu cu Iohannis, rezultatul e dezamăgitor. L-am schimbat pe Ponta cu Cioloş, poate că avem un prim ministru mai bun, dar guvernul în ansamblul lui e cu siguranţă mai slab. L-am schimbat pe Ciurel cu Ciobotărică, pentru mineri şi energeticieni e la fel de rău. L-am schimbat pe prefectul politic Văcaru cu apoliticul Paraschivu, dar degeaba. L-am schimbat şi pe Călinoiu, spun unii că îi vine rândul şi lui Cârciumaru. Ce urmează însă?
E mai bine fără Băsescu şi Ponta, care au patronat adevărate mafii în România. Ţara are însă nevoie de mai mult decât au reuşit să ofere până acum Iohannis şi Cioloş. E mai bine fără Ciurel la CE Oltenia, dar Ciobotărică nu pare să fie omul care poate salva compania. Ar fi mai bine fără Călinoiu şi Cârciumaru în administraţie şi în PSD, dar când vedem ce vine în urma lor...
România este o ţară dezamăgită, cu oameni care nu înţeleg că numai de ei depinde să o aducă pe drumul cel bun. Nu ieşind o dată pe an în stradă şi apoi butonând la telecomandă. Românii trebuie să se organizeze şi să lupte pentru schimbarea ţării. Să lupte pentru ca instituţiile statului să funcţioneze, să lupte împotriva fiecărui abuz, să lupte pentru respectarea fiecărui drept. Să lupte pentru alţii pentru ca la rândul lor alţii să lupte pentru ei. Nu trebuie să mai acceptăm şpaga, pilele, concursurile trucate. E complicat, pentru că acum aproape toate pârghiile sunt la ei, la cei care căpuşează România. Dar, dacă românii nu se organizează acum să lupte paşnic, în câţiva ani situaţia va fi atât de gravă, încât dreptatea se va face cu parul.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: