Roșca (Roșiuța): Mergem pe jos până la București, numai să treacă acel proiect

Liderul sindical Nelu Roșca își dorește ca deputatul liberal Dan Vîlceanu să ajungă ministru al Muncii. Deși este simpatizant PSD, liderul de sindicat a explicat de ce îi ține pumnii parlamentarului PNL: A propus un proiect de lege prin care toți angajații Complexului Energetic Oltenia să fie încadrați la condiții speciale de muncă. “Eu și colegii mei de la Cariera Roșiuța mergem pe jos până la București, numai să treacă acel proiect”, a anunțat Nelu Roșca.

Liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, a explicat că își dorește ca proiectul propus de Dan Vîlceanu să se și concretizeze odată cu instalarea noului Guvern. Roșca este chiar dispus să facă un marș până la București, numai să le dovedească parlamentarilor că susține acest proiect.

Mai mult, sindicalistul este dispus să organizeze un marș până la Guvern. “Aș vrea să se instaleze Guvernul cât mai repede și o să fiu cel mai abitir susținător al proiectului pentru speciale, să fie introduși salariații Complexului Energetic Oltenia în speciale. Eu, Nelu Roșca, voi fi, dacă e nevoie, 24 din 24. Eu am ieșit și am explicat că acel proiect este ceva ce nu poate să treacă. Acum mă rog la Dumnezeu să fie instalat cât mai repede, că ar fi culmea să fii ministrul Muncii și să nu promovezi un proiect pe care tu ți-ai pus semnătura și crezi în el. Vă dau cuvântul meu de onoare că eu și colegii mei de la Cariera Roșiuța mergem pe jos până la București, numai să treacă acel proiect”, a transmis Nelu Roșca, vicepreședintele FNME.

Proiectul inițiat de Dan Vîlceanu a fost respins în Comisia de muncă a Camerei Deputaților, cu voturile celor de la PSD.

Vizualizări: 3,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: