Roșca: În afară de hau-hau, ce a rămas în urma mișcării sindicale?

Președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, se arată indignat de atitudinea pe care o au anumiți lideri de sindicat ai protestatarilor din Piața Prefecturii. ”În afară de hau-hau, ce a rămas de pe urma lor în mișcarea sindicală?” îi întreabă Nelu Roșca pe colegii săi.

Roșca a comentat și pe baza afirmațiilor lui Manu Tomescu. Acesta  a adus mai multe critici ”boșilor din sindicate”, deși în conducerea FNME sunt 6 oameni din sindicatul Energia Rovinari.

”Eu am scris un proiect legislativ în acest sens care produce efecte și nu am fost în stradă să solicit sprijin. Am căutat ca totul să se rezolve pe calea dialogului. Este treaba dumnealor ce fac. Faptul că am o altă viziune vis a vis de acest aspect nu înseamnă că ei sunt buni și noi răi. Eu vreau să le readuc aminte, mai ales lui Manu Tomescu, care vorbește mereu de boșii din sindicate. În aparatul de conducere a FNME șase oameni sunt din Rovinari, dintre care 2 sunt din Sindicatul Energia Rovinari. Nelu Roșca este reprezentantul unei organizații sindicale de bază. Faptul că vor să dea cu nămol în unul și alții, eu îi întreb ceva. În afară de hau-hau, să-mi prezinte și mie ce a rămas de pe urma lor din mișcarea sindicală”, a spus Nelu Roșca, la Radio Infinit.

Minerii și energeticienii din Piața Prefecturii se află la cea de-a 9-a săptămână de protest și spun că nu se vor opri curând, ci doar atunci când proiectul de reducere a vârstei de pensionare va fi aprobat.

Vizualizări: 1,997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: