Roşca şi Dobrogeanu, pe funcţii de conducere la BNS Gorj

Liderii de sindicat Nelu Roşa şi Marcel Dobrogeanu sunt, din 10 iunie, în conducerea Blocului Naţional Sindical (BNS). Şeful BNS Gorj a declarat că Nelu Roşca a fost ales prim-vicepreşedinte, iar Marcel Dobrogeanu vicepreşedinte. Alegerea celor doi a fost facilitată de faptul că sindicatele pe care le conduc s-au afiliat la Federaţia de Electricitate „Univers“, care face parte din Confederaţia BNS. Trei alţi lideri, Ion Ruşeţ, Gabriel Căldăruşe şi Aurel Nanu Mic, candidează pentru funcţii la Federaţia Univers.

Roşca este liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa, iar Dobrogeanu lider la Sindicatul CFU Rovinari. „O să-mi aduc contribuţia prin activitatea pe care o să o desfăşor în această filială pentru a îmbunătăţi lucrurile din punct de vedere organizatoric şi a socializa cu celelalte organizaţii din domeniul industrial. Şi vom vedea pe parcurs despre ce este vorba pentru că probleme sunt“, a declarat Nelu Roşca.

Cei doi lideri şi ceilalţi membri ai Adunării Generale a BNS Gorj s-au văzut, s-au plăcut şi s-au luat, judecând după declaraţia lui Nelu Roşca. „Am fost desemnaţi pentru funcţiile acordate în BNS Gorj. Am cunoscut cu această ocazie colegii cu care vom lupta şi vom merge la drum de aici încolo“. În perioada următoarea ei vor face vizite în celelalte sindicate pentru a cunoaşte liderii şi membrii acestora.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: